Hogere korting voor georganiseerden

De Stichting AOV voor Vakmensen heeft ten doel de toegang tot een effectieve opvang van de gevolgen van arbeidsongeschiktheid voor zelfstandige ondernemers zo laagdrempelig te maken. Daarom is de deelname aan de schenkkring eenvoudig voor alle ondernemers.

Daarnaast wil de Stichting ook de kosten van deelname zo laag mogelijk houden. Vanzelfsprekend heeft de Stichting dat niet direct in de hand voor de uitkeringen aan arbeidsongeschikte deelnemers of de daarmee samenhangende kosten van de Arbodienst. Maar voor de overige kosten heeft de Stichting wel een ambitie.

Op 16 april 2021 besloot het bestuur van de Stichting de korting op de deelnamekosten voor georganiseerden met 2 euro te verhogen.

Het maandelijkse deelnamebijdrage voor ondernemers, die géén lid zijn van de VLOK blijft 22 euro; die voor VLOK-leden wordt verlaagd van 17 euro naar 15 euro! Op de maandbijdrage is geen omzetbelasting verschuldigd.

De eenmalige kosten van toetreding blijven 125 euro (excl. BTW) voor ongeorganiseerden en 99 euro (excl. BTW) voor VLOK-leden.

Logo Aov Vakmensen V2a 240